Замовити дзвінок
Інтернет-оператор ФРІНЕТ відновив мережу у с.Лютіж, с.Старі Петровці та с.Нові Петрівці Вишгородського району. ФРІНЕТ

   Інтернет-оператор ФРІНЕТ відновив мережу у с.Лютіж, с.Старі Петровці та с.Нові Петрівці Вишгородського району.

   Хоча с.Лютіж не було під окупацією, але в напрямку селища проходили активні бойові дії. А по Старим та Новим Петрівцям неодноразово наносилися удари з градів загарбників, були загоряння інфраструктури та житлових будинків. На жаль постраждала і мережа Інтернет-оператора ФРІНЕТ, хоча наші інженери і вживали заходів для збереження працездатності мережі. Але все таки кабель зазнав пошкодження, також Булл пошкоджено деяке обладнання та абонентські лінії внаслідок пожеж та бойових дій.
   На превеликий жаль відразу відновити пошкоджену мережу було неможливо, оскільки наших співробітників допускали у селища тільки після роботи саперів. На даний момент Інтернет-зв’язок повністю відновлений.
   Хочемо звернути увагу наших абонентів, що магістральна мережа вже відновлена, але роботи по ремонту абонентські ліній ще тривають, тому якщо у вас є питання з приводу роботи послуги Інтернет від ФРІНЕТ просимо звертитися за телефонами контакт-центру: (068)(050) 538 12 38 або залишайте заявку на сайті www.o3.ua Наші спеціалісти обов’язково з вами зв’яжуться та направлять ремонтну бригаду.
   Відбудуємо країну разом! Слава Україні!