Шановні друзі!

Із гордістю повідомляємо Вам, що  10 вересня 2017 року пройшла друга  щорічна церемонія вручення премії Telecom Awards 2017, де компанія «ФРІНЕТ» перемогла в номінації «Компанія року в області фіксованого зв`язку (категорія малий/середній бізнес)». Ця Всеукраїнська галузева спеціалізована нагорода вручається компаніям і персоналіям за досягнення, успіхи і внесок у розвиток вітчизняного телекомунікаційного та медіа ринку, за підсумками голосування журі, до якого входять відомі експерти телекомунікаційного ринку.

Нагородження  пройшло в м. Одесі  в рамках Міжнародної конференції  Telecom Ukraine 2017,  яка відбулася 8-12 вересня 2017 року. Це  наймасштабніша подія українського ринку телекомунікацій, медіа та контенту, що об’єднує профільні асоціації, громадські організації, галузеві підприємства, світових виробників і постачальників сучасного телекомунікаційного обладнання та інших представників зацікавлених у розвитку вітчизняної галузі.

  • Компанія «ФРІНЕТ» і в подальшому буде докладати зусиль, щоб утримати позицію лідера в своїй галузі та надавати своїм абонентам якісний інтернет-зв’язок.